Behoud van constante temperatuur en vochtigheidstestkamer

December 3, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Behoud van constante temperatuur en vochtigheidstestkamer

De constante temperatuur en vochtigheidstestdoos kan de experimentele voorwaarden van verschillende milieu's zoals temperatuur op hoge temperatuur, op hoge temperatuur en lage, lage temperatuur en lage vochtigheid simuleren. Het wordt gebruikt om de hittebestendigheid, droge weerstand, vochtigheidsweerstand en koude weerstand van materialen te testen om de het verouderen van het product weerstand en speciale milieuweerstand te bepalen. Het is wijd gebruikt in de elektronische industrie, de nationale defensietechnologie, de chemische chemie, machines verwerkende en andere gebieden.

 

De kern van het handhaven van de constante temperatuur en vochtigheidstestkamer moet aandacht aan onderhoud en het schoonmaken besteden, zodat hoe de constante temperatuur en vochtigheidskamer gehandhaafd, schoongemaakt en in het dagelijkse werk gehandhaafd?

 

Eerst en vooral, zouden de interne onzuiverheden vóór de verrichting van de constante temperatuur en vochtigheidstestkamer moeten worden schoongemaakt. De ruimte van de machtsdistributie minstens één keer per jaar moeten zou worden schoongemaakt. Wanneer het schoonmaken, kan een stofzuiger worden gebruikt om binnenstof te verwijderen. Buiten het lichaam is ook cleaned* meer dan eens tegelijkertijd. Veeg het met zeep en water af alvorens schoon te maken.

 

De tweede is de inspectie en het onderhoud van de luchtbevochtiger. De wateropslag in de luchtbevochtiger zou moeten worden vervangen één keer per maand om ervoor te zorgen dat het water schoon is. De bevochtigingspan zou moeten worden schoongemaakt één keer per maand om vlotte waterstroom te verzekeren. Ook, besteed aandacht aan de vervanging van de testdoek in de constante temperatuur en vochtigheidstestdoos. Wanneer de oppervlakte van de testdoek vuil of hard is, of na de temperatuur de controle wordt voltooid, moet de testdoek worden vervangen alvorens de temperatuur en van de vochtigheidsbolvormigheid controle voortdurend. De testdoek zou eens om de drie maanden moeten worden vervangen, en de temperatuur die lichaam meten zou met een schone doek wanneer het veranderen, en de testdoek moeten worden afgeveegd eerst zou moeten worden schoongemaakt wanneer de testdoek wordt vernieuwd.

 

Daarna, is het te benadrukken punt de inspectie en de aanpassing van de waterspiegel van de drijvende bal in de constante temperatuur en vochtigheidsdoos. De waterspiegel van de watertank niet moeten zou te hoog zijn, zodat de wateroverstromingen de watertank of is te laag, zodat de natte doek van de baltest water abnormaal absorbeert, dat de nauwkeurigheid van de natte bal beïnvloedt. Houd enkel zes puntenhoogtepunt. De waterspiegel van de watertank kan worden aangepast om de hoogte van de watertank aan te passen.

 

Het stof van de condensator van de constante temperatuur en vochtigheidstestkamer is duidelijk: de condensator zou regelmatig maandelijks moeten worden gehandhaafd. Gebruik een stofzuiger om het stof te absorberen in bijlage aan de condensator die netwerk of gebruikshoge druklucht uitstralen om het stof uit te bespuiten.