Classificatie en inleiding van trekmachines

November 25, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Classificatie en inleiding van trekmachines

Classificatie en inleiding van trekmachines


De classificatie en de introductie van trekmachine
In principe, is het verdeeld in mechanische trekmachine en hydraulische trekmachine. De vorm is verdeeld in enig-kolom trekmachine, dubbel-kolom trekmachine, horizontale trekmachine, en verticale trekmachine. Het gemak van verrichting is verdeeld in elektronische trekmachine, geautomatiseerde trekmachine, de trekmachine van het computer servo-type, enz.


Hydraulische trekmachine: De hydraulische cilinder beweegt zich op en neer om de verticale verplaatsing van de middenverbindingsplaat en de inrichting te drijven om de diverse functies van de trekmachine te realiseren. Het voordeel is dat het hoog-sterkte het trek testen kan doen, maar het nadeel is dat de controlenauwkeurigheid niet hoog is en het is niet hygiënisch. Het is hoofdzakelijk geschikt voor de industrieën zoals metaalmaterialen, bruglagers, grote platen, bouwmaterialen, en samengestelde materialen. Zijn algemene lading is boven 300KN (30T). Het het werk principe van de hydraulische post is als volgt: de motor drijft de oliepomp om te roteren, zuigt de pomp olie van de oliepomp en dan pompenolie, die de mechanische energie in de drukenergie van de hydraulische olie omzet. De hydraulische olie wordt aangepast door de hydraulische klep door het diverse blok (of klepcombinatie) om richting, druk, en stroomaanpassing te bereiken dan het aan de oliecilinder of de oliemotor van de hydraulische machines door de externe pijpleiding wordt overgebracht, daardoor controlerend de verandering van de richting van de hydraulische motor, de grootte van de kracht en de snelheid van de snelheid, en duwend diverse hydraulische machines om het werk te doen.

De mechanische trekmachine wordt hoofdzakelijk gedreven door de motor om de spiraalvormige schroefstaaf te drijven. De schroefstaaf roteert om de verbindingsplaat en de inrichting te drijven zich om trek, de compressie en de schil, tearing, scherende, three-point de buigende weerstand en andere functies van de trekmachine op en neer te bewegen te realiseren. Het voordeel is hoge controlenauwkeurigheid, materialen, en de toepassingsindustrieën omvatten hoofdzakelijk: het rubber, het plastiek, de draad en de kabel, emailleerden draad, band, kleefstof, textiel, schoenmaken, leer, film, terminals en andere industrieën.


Er is geen verschil in functie tussen de enig-kolom trekmachine en de dubbel-kolom trekmachine. Het wordt hoofdzakelijk bepaald door de grootte van de trekkracht, en is ook verwant met de vereiste verplaatsingsslag van het gemeten product en de grootte van de steekproef.


Vergeleken met de gecomputeriseerde trekmachine, is de gecomputeriseerde controle geschikter, eenvoudig, en krachtig te werken. Bijvoorbeeld, kan de gecomputeriseerde trekmachine door de softwarekromme worden getoond om de waarde van de verplaatsingskracht in elke punt en tijd te vinden. Vertoning, om op de kwaliteit van het geteste product beter om te wijzen.


Vergeleken met het computertype, heeft de computer servo trekmachine de volgende voordelen: de nauwkeurigheid van de ladingsverplaatsing kan 0,0001 bereiken, kan de testsnelheid op elk ogenblik (0.01mm/min-500mm/min) worden aangepast zonder de testprestaties van het product te beïnvloeden, en de levensduur is 2 keer langer. Het testlawaai is 10 keer kleiner.