products

Desktop de Universele het Materiële Testen Trekspanning die van Machine Elektrische Stoffen Sterktemeetapparaat scheuren

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China (vasteland)
Merknaam: GAOXIN
Certificering: GB、ISO、ASTM、BS、DIN、JIS
Modelnummer: Gx-8002-c
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Standaard houten pakket
Levertijd: 20-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 20 sets per maand
Gedetailleerde informatie
Power: Elektronische Gebruik: Het universele materiële testen
maximum lading: 500kg (5000N) Nettogewicht: 180 kg
Hoog licht:

tensile testing machine

,

tensile test equipment


Productomschrijving

Desktop de Universele het Materiële Testen Trekspanning die van Machine Elektrische Stoffen Sterktemeetapparaat scheuren

 

 

1.Quick details

 

Macht

Elektronisch

Gebruik

Het universele materiële testen

Maximum lading

200kg (2000N)

Het meten van nauwkeurigheid

de waarde van 1%

Testresolutie

Maximum lading 1/100.000, constante de resolutie

Ladingsnauwkeurigheid

0,01

Het testen van snelheid

van 0,5 tot 500mm/min

Motor

Sevromotor

 

 

2. Beschrijving

 

De Desktop van de computercontrole heeft de Trek het Testen Machine een nieuwe het materiële testen machine die met de elektronische technologie en de mechanische transmissie combineerde, het heeft nauwkeurige ladingssnelheid, waaier van krachtmeting, hoge nauwkeurigheid en de gevoeligheid voor de lading, de verplaatsingsmeting en de controle, Deze machine is eenvoudig te werken, eenvoudige structuur, kan het direct op de het testen lijst voor test, vooral worden geplaatst geschikt om kwaliteit in productielijn te controleren. Deze reeks van machine wordt hoofdzakelijk toegepast om de niet-metalen en metaalmaterialen te testen die de lading minder dan 500kg is.

 

 

3. Hoofdfuncties

 

De Desktop van de computercontrole kan de Trek het Testen Machine test zijn al materiaal in uitgebreide trek, compressie, buigen, scheerbeurt, schil, scheur, twee-punt (de behoefte voegt extensometer toe) en anderen voor de kwaliteit van controleproducten.

Zoals textiel, rubber, plastieken, synthetisch leer, band, zelfklevende, plastic film, samengestelde materialen, elektronika, metalen en andere materialen. Zo is zijn alias universele het materiële testen machine.

 

 

4. Hoofdeigenschap

 

De Desktop van de computercontrole keurde de Trek het Testen Machine foto-elektrische codeur goed om de verplaatsing, het controlemechanismegebruik te meten de ingebedde single-chip microcomputerstructuur met multifunctionele software, die met meting, controle, berekening en opslag combineerde. Het kan automatisch de spanning, tarief van verlenging (behoefte om met extensometers toe te voegen) berekenen, treksterkte, elastische modulus, geautomatiseerde statistische resultaten; registreerde het grootste punt, breekpunt, automatisch de aangewezen puntwaarde of het tarief van verlenging. Gebruikend computer om de dynamische krommen te tonen in het testen verwerk en verwerk de gegevens, na het testen, kan het nieuwe analyse en uitgevend de gegevens door de krommen door de module van de grafiekverwerking te vergroten, drukrapporten, bereikten de productprestaties het internationale geavanceerde niveau.

 

 

5. Toepasselijke Industrie

 

De Desktop van de computercontrole wordt de Trek het Testen Machine wijd gebruikt op draad en kabel, hardware, elektronisch en elektromateriaal, verpakking, druk, medische apparatuur, autodelen, textiel en leer, kleding, schoenen, rubber en plastic producten, hogescholen en universiteiten; onderzoeklaboratoria; de geteste inspectiearbitrage, de technische supervisieafdelingen en veel andere industrieën, het zijn het basismateriaal voor kwaliteitsbewaking en fysiek.

 

 

6. Softwareeigenschappen

 

1. De softwarebeschrijving:

A. functie van standaard modulair: voorzie gebruikers van de noodzakelijke toepassingen aan de test, die GB, ASTM, DIN, JIS, BS… en andere testnormspecificatie behandelen.

B. geteste productinformatie: voorzie gebruikers van de gegevens om de producten, één keer aan te pakken permanent in te voeren en opnieuw te gebruiken. voor het verbeteren van de nauwkeurigheid, kunnen de gegevens door de formule automatisch worden verbeterd.

C. Dual-Report Editor: voorzie gebruikers van het gemelde formaat dat de gebruikers kiezen (het testende programma voegt EXCEL gemeld formaat toe, breidt het vorige enige patroon van verklaringen uit)

D. de eenheid van de gegevens van lengte en kracht kan worden geruild, is de eenheid van kracht T, is Kg, N, KN, g, pond, eenheid van lengte mm, cm, duim.

E. de auto-optimalisering van grafische schaal, toont de beste meting van grafiek. Het kan de bewegende uitwisseling in grafiek testen. Het heeft de lading - verplaatsing, lading - tijd, verplaatsing - tijd, spanning - spant lading -2 punten die kaarten uitbreiden, en vergeleken veel grafiek.

F. de testresultaten kunnen output in EXCEL-formaat zijn.
G. die het testende resultaat kan automatisch worden bewaard of het handboek, na de test wordt bewaard, het kan de meeste sterkte, boven en beneden opbrengststerkte, lijnmethode, beste methode, non-proportional uitgebreide sterkte, treksterkte, samenpersende sterkte, treksterkte op om het even welk punt automatisch berekenen, constante ladingsuitbreiding, elastische modulus, tarief van verlenging, schilwaaier van maximumkracht, minimumkracht, gemiddelde kracht, totale energie, buigende modulus, X% lading in onderbrekingsverplaatsing, X% in onderbrekingsverplaatsing laden, etc. de testgegevens kunnen in om het even welke schijf worden opgeslagen.

H. de software heeft een vermogen dat output vóór gegevens kan.

 

 

7. Toebehoren

 

A. gerechtvaardigd boek binnen éénjarige en werkende instructies.

B. een groep inrichting (kan volgens vereisten worden aangepast)

C. het testen van software voor trekmachine.

D. een reeks van merkcomputer

 

 

8. Specificaties

 

Model

Gx-8002-c

Maximum lading

5kN (optie)

Nauwkeurige rang

1 rang

Efficiënte metende waaier

0.2%~100% (1grade)

Het meten van nauwkeurigheid

waarde ±1%

Meetapparaatresolutie

Maximum lading 1/100,000, constante de resolutie

Ladingssensor

Basisconfiguratie, sensor (maximum lading),

De uitgebreide configuratie, kan meer sensoren toevoegen

Efficiënte trekruimte

600mm (kan de hoogte volgens klantenvereiste worden verhoogd)

Waaier van het testen van snelheid

0.5~500mm/min

veiligheid

Elektronisch-grensbescherming

Testend platform bewegend apparaat

Snel /slow twee snelheden aan controle, kan aanstoten

Terugkeerrug

Hand of automatische verrichting, na de test, de leidende ijzerterugkeer tot aanvankelijke positie met de hoogste snelheid door hand of automatische verrichting

Overbelastingsbescherming

Overbelasting 10%, automatische bescherming

inrichting

Een reeks van trekinrichting

Machinegrootte

400×500×1300mmm (length*width*height)

Machtssysteem

Motor + de Bestuurder van Panasonic AC de Servo

Voeding

220V, 50HZ

Macht

0.66kW (afhankelijk van de verschillende vraag van kracht, die verschillende motor met behulp van)

Netto gewicht

(benaderend) 180 kg

 

9.Company informatie

 

Is het Testende Materiaalco. van Dongguangaoxin, Ltd een high-tech bedrijf gespecialiseerd in het veroorzaken van soorten het testen materiaal dat in 2007 werd gevestigd, gelegen in de productie van centrum van Stad China-Dongguan waar aan de stad en Hong Kong van Guangzhou dicht is. 

Onze voordelen:

(1) specialiteit in het testen materiaal

(2) diverse producten om te kiezen van

(3) keur aanpassing goed

(4) de uitstekende naverkoopdienst

Desktop de Universele het Materiële Testen Trekspanning die van Machine Elektrische Stoffen Sterktemeetapparaat scheuren 0Desktop de Universele het Materiële Testen Trekspanning die van Machine Elektrische Stoffen Sterktemeetapparaat scheuren 1Desktop de Universele het Materiële Testen Trekspanning die van Machine Elektrische Stoffen Sterktemeetapparaat scheuren 2

 

Contactgegevens
Annie Chen

WhatsApp : +8613712520653